Menu
Your Cart

TKN HA 3 1,6ml

TKN HA3  1 x 1,6ml


TKN HA3  1 x 1,6ml är vår nya högmolekylära skinbooster.

Toskani TKN HA 3 är en injicerbar skinbooster som består av 9mg/ml icke-tvärbunden hyaluronsyra. Den har den högsta molekylvikten på marknaden (3 000 kDa), det vill säga att det kan den mimikera kroppens egen hyaluronsyra som också ligger på ca 3000kDa. Den ger en längre stimulering samt en långvarig och fyllig effekt. 


Ett nytt koncept inom biorevitalisering

Tack vare sin långa hyaluronsyra kedja som ligger på 3000kDa kan den mimikera kroppens egen hyaluronsyra som också ligger på ca 3000kDa.

Skinbooster TKN HA 3 förebygger och förbättrar hudens utseende och fungerar optimalt för att återfukta och ge elasticitet. Den håller kvar vatten och arbetar tillsammans med kollagen och elastin som finns i huden för att ge en övergripande, långvarig verkan. Yngre och mer lysande hud!


Indikationer:

Hyaluronsyra: Molekylvikt på 3 000 kDa, den form som ligger närmast hyaluronsyra som finns i huden med en fantastisk fuktgivande effekt.

HYAsep-teknologi: Denna teknologi upprätthåller sterilitet under hela tillverkningsprocessen, vilket hjälper till att bevara en mycket hög molekylvikt.

Hållbarhet: På grund av hyaluronsyrans mindre kontaktyta med mediet har hyaluronidaser färre bindningscentra och bryter ner hyaluronsyra mycket långsammare.


Skriv en recension

Obs: HTML översätts inte.
Dålig Bra
Tags: tkn , skinbooster 1 , 6ml