Menu
Your Cart

FILLERS

Brand: Croma Model: 35766
Saypha Filler Lidocaine är en hypoallergenisk filler som kan användas för att korrigera måttliga till djupare rynkor och linjer i ansiktet. Croma HA fillers är säkra och pålitliga med hyaluronsyra med hög molekylvikt och ett icke-animaliskt ursprung som har genomgått en noggrann reningsprocess.Använ..
Logga in att se priset
Brand: Croma Model: 35755
Saypha Volume är en resorberbar behandling som består av krosslänkad hyaluronsyra som är plantbaserad. Det är en filler av hög kvalitet som skapar volym och definition. Den är designad av Croma Laboratory och gick tidigare under namnet Princess. Produkten är ett bra val för behandling av djupgåen..
Logga in att se priset
Brand: Croma Model: 35772
Saypha Volume Lidocaine kallades tidigare för Princess Volume Lidocaine och är en unik produkt framtagen av Croma Laboratory. Det här är en steril gel som är nedbrytbar och skonsam. Den ger ansiktet ett mjukt lyft utan att irritera.Saypha Volume Lidocaine används för:Behandling av ärrKorrigering av ..
Logga in att se priset
Brand: Croma Model: 35778
Saypha Volume Plus Lidocaine från Croma gick tidigare under namnet Princess Volume Plus Lidocaine och är en effektiv produkt för estetiska behandlingar. Med denna fillerprodukt är det möjligt att rätta till rynkor och återskapa ansiktets form.Det här är en produkt som kan användas för en rad olika e..
Logga in att se priset
Model: NOVO-00-225
FLORE Max Lidocaine 1,1ml är den senaste hudfillern bestående av kroppseget icke-animalisk hyaluronsyra med högsta renlighet och en unik 3D korslänkning.FLORE Max Lidocaine behandlar du rynkor, djupare veck (exempelvis glabella, nasolabiala veck).I förpackningen finns det 2x1ml sprutor och 2x27..
Logga in att se priset
Model: NOVO-00-226
FLORE Max Lidocaine 1400 2,2ml är den senaste hudfillern bestående av kroppseget icke-animalisk hyaluronsyra med högsta renlighet och en unik 3D korslänkning.FLORE Max 1400 är en filler med hög viskositet som ökar volymen och skulpterar områden som exempelvis tinning, kinder, haka och ansiktets..
Logga in att se priset
Model: NOVO-00-224
Flore N Lidocaine 1ml är den senaste hudfillern bestående av kroppseget icke-animalisk hyaluronsyra med högsta renlighet och en unik 3D korslänkning.Med FLORE N Lidocaine kan du behandla sura mungipor, ärr, rynkor (glabella), veck (nasolabiala veck) och öka volymen i läppar. I förpackningen finns de..
Logga in att se priset
Model: NOVO-00-223
FLORE S Lidocaine är den senaste hudfillern bestående av kroppseget icke-animalisk hyaluronsyra med högsta renlighet och en unik 3D korslänkningMed FLORE S behandlar du ytliga rynkor och förbättrar hudens textur och läppar.I förpackningen finns det 1x0.7ml sprutor och 2x30G nålar...
Logga in att se priset
Brand: Croma Model: 35766
Saypha FILLER korrigerar rynkor och linjer på ett mycket skonsamt sätt. Det här är en viskoelastisk monofasisk lösning som är baserad på hyaluronsyra av icke-animaliskt ursprung. Eftersom hyaluronsyran är icke-animalisk är detta en hypoallergenisk filler som inte bör orsaka några allergiska reaktion..
Logga in att se priset
Brand: Croma Model: 35761
Saypha Rich har skapats av Croma Laboratory och är en gel filler som används för mesoterapi. Den har en hög koncentration av hyaluronsyra 18mg/ml och en hög molekylvikt (3,0 miljoner Dalton) som ger en långvarig effekt på huden. Produkten kan klassas som en skin booster och förbättrar hudens fuktig..
Logga in att se priset