Menu
Your Cart

KARISMA Rh Collagen® 2ml

KARISMA FACE Rh Collagen® är en injicerbar MD Class III, som innehåller:

  • R polypeptides α1 chain of type I collagen
  • High Molecular Weight Hyaluronic Acid
  • Carboxymethyl Cellulose

I förpackningen finns det 1x2ml spruta och 2x27G nålar


Karisma: Framtidens Innovativa Produkt för Kroppsegen Kollagen

Karisma är en banbrytande produkt som revolutionerar skönhetsbranschen. Genom att använda kroppseget kollagen erbjuder Karisma oslagbara fördelar och möjligheter för att återställa och förbättra hudens hälsa och utseende. Vad som gör Karisma unikt är att vi inte använder kollagen från djurvävnader, utan istället framställer vi det genom genteknik av silkesmaskfjärilar. Detta är resultatet av över fyrtio års forskning och utveckling av vårt team av experter.

Genom att använda kroppseget kollagen tar Karisma skönhetsvärlden till en helt ny nivå. Kollagen är ett viktigt protein som finns naturligt i människans hud, och det spelar en avgörande roll för hudens elasticitet, styrka och ungdomliga utseende. Med hjälp av vår innovativa teknologi kan vi nu framställa kollagen som är identiskt med det som finns i människokroppen, men utan att använda sig av djurvävnader.

Genom att använda genteknik kan vi manipulera silkesmaskfjärilarnas gener för att producera kroppseget kollagen. Silkesmaskfjärilar är kända för sin förmåga att producera silke, och genom att modifiera deras gener kan vi få dem att producera kollagen istället. Detta kollagen är av högsta kvalitet och har samma egenskaper som det kollagen som finns naturligt i människohuden.Skriv en recension

Obs: HTML översätts inte.
Dålig Bra