Menu
Your Cart

GrowthCell® CGF 10ml PRP

GrowthCell® CGF PRP rör (CE II)

GrowthCell® CGF PRP rör är 10 ml volymrör med dubbel centrifugering.

Syftet med PRP terapi är att koncentrera blodplättarna som har tillväxtfaktorer. Blodplättar kan aktiveras på två sätt, fysiskt och kemiskt. Vid GrowthCell® PRP rör aktiveras blodplättarna av kalciumklorid kemiskt inuti röret. Sedan ska CGF-plasma injiceras till målvävnad. CGF- PRP behandling är mer effektivare, innehåller mer koncentrerat plasma och resultatet syns snabbare än med vanlig PRP-behandling.


Innehåller:

Förpackningen innehåller 2 PRP rör.

1. PRP rör 1 är en vanligt blodtagnings rör och används till blodtagning, för att separera plasman och blodet. Centrifugering sker vid 1900 RCF i 8 minuter. All plasma överförs till rör 2 och skakas försiktigt och centrifugeras igen.

2. PRP rör 2 innehåller kalciumklorid (Calcium Chloride) som aktiverar den separerade plasman. PRP röret centrifugeras ytterligare 4 minuter vid 2000 RCF.

Indikation:

- knäbehandling

- hårbehandling

- föryngring och hudbehandling


STR STRBIYO

STR bioteknology etablerades 2016 och är verksam till i dag med sina högteknologiska framsteg inom biomedicinska produkter.

 De eftersträvar hög teknologiska bioprodukter som är lättanvända tilll bra priser. De erbjuder 4 olika prp kit till läkare vilka är

 Growthcell

 CGF

Mono rör

Labfuge

 

STR teknology har principen att alltid utvecklas och hitta ny behandlingsmetoder för att säkerställa och satisfiera sina kunder. De är måna om sin produktion effektivitet och framförallt kompromisslös kvalitet och inovation. Skriv en recension

Obs: HTML översätts inte.
Dålig Bra
Tags: growthcell® , cgf , 10ml , prp