Menu
Your Cart

Serum

Brand: Toskani Cosmetics Model: Anti-Ageing + HA Ampoules
15 ampoules x 2 mlIntensiv daglig serum som innehåller probiotika, peptider, tillväxtfaktorer och hyaluronsyra. Minimerar fina linjer och rynkor och ger fastare ansiktskonturer. Serumet absorberas snabbt av huden, ger maximal återfuktning och en sammetslen, vårdad känsla. Passar alla hudtyper.15x2ml..
Logga in att se priset
Brand: Toskani Cosmetics Model: TKN-00-0600
Aquabalance Mesoserum30mlTOSKANI Aquabalance Mesoserum är ett avancerat serum speciellt formulerat för att behandla uttorkad hud och förhindra de första tecknen på åldrande. Utvecklat för hemvård, detta är perfekta kompletteringen till anti-aging behandlingar (biologisk ålder upp till 35) som utförs..
Logga in att se priset
Brand: Toskani Cosmetics Model: TKN-00-0615
Glacier Pro Age Advanced Serum 30mlEtt lätt serum som ger en återfuktande och fräsch känsla efter applicering. Den innehåller glacialt termalvatten och ett extrakt av marint ursprung som hjälper till att släta ut rynkor genom att ge fasthet, återfuktning och elasticitet till huden...
Logga in att se priset
Brand: Toskani Cosmetics Model: TKN-00-0605
Purifying Intensive Serum15mlTOSKANI Purifying Intensive Serum är en gel som är antibakteriell och mycket effektiv mot acne relaterade inflammationer och fläckar. Denna behandling är avsedd att användas lokalt för att påskynda försvinnandet av lokaliserade fläckar, samt motverkar och förebygger akne..
Logga in att se priset
Brand: Toskani Cosmetics Model: Radiance Ampoules
15 ampoules x 2mlIntensiv daglig behandling som innehåller sista generations lystergivande komplex som kan penetrera och frigöra 5 olika aktiva ingredienser i hudens specifika skikt utan att skada den. Innehåller Azeloglicine, Bisabolol, Phitic acid och vitaminer B3 och C. Klargör och förenar hudton..
Logga in att se priset
Brand: Toskani Cosmetics Model: TKN-00-0603
Radiance Ultimate mesoserum 30mlTOSKANI Radiance Mesoserum är ett serum speciellt formulerat för matt och uttorkad hud, mörka fläckar orsakade av solskador, ärrbildning och åldrad hud. Berikad med lakrits extract och kojinsyra serumet exfolierar varsamt och ger en ljusare effekt genom att eliminera..
Logga in att se priset
Brand: Toskani Cosmetics Model: TKN-00-0601
Skin Arkitekt Mesoserum 30mlCell Arkitekt Mesoserum utvecklad av TOSKANI är ett serum som behandlar effektivt tecken på åldrande speciellt hud med förlorad spänst. Det finns många produkter som minskar rynkor och åldersfläckar, men sagging är betydligt svårare. Cell Architect Mesoserum ger en synbar..
Logga in att se priset
Brand: Toskani Cosmetics Model: TKN-00-061
Unique Pro Age Advanced Serum 30mlNärande serum för daglig applicering. Den har  ett brett utbud av aktiva anti-ageing-ingredienser med fokus på att hantera  fasthet, kråksparkar, marionettlinjer, Y-zonen (ansiktsoval och hals).Serumet kan appliceras dag och natt ...
Logga in att se priset