Menu
Your Cart

Rengöring

Brand: Toskani Cosmetics Model: TKN-00-0111
Bamboo Hydratonic 200mlTOSKANI Bamboo Hydratonic är en rengöringsvatten som avlägsnar make-up och orenheter. Denna nyanserade toner återupplivar och återfuktar huden för en fullständigt uppfriskande känsla. Innehåller en hög koncentration av botanisk extrakt av Bambu, Citron och Orange, som är en na..
Logga in att se priset
Brand: Toskani Cosmetics Model: TKN-00-0113
Energizing Cleanser200mlEnergizing Cleanser ansiktsrengöring avlägsnar smuts, damm, föroreningar, mikroorganismer, smink och döda hudceller samtidigt vårdar huden. Hindrar att torka ut huden och är idealisk för användning före TOSKANI-kosmetisk behandling. Denna ansiktsrengöring hjälper huden att va..
Logga in att se priset
Brand: Toskani Cosmetics Model: TKN-00-0102
Nutritive Scrub200mlIdealisk för torr eller åldrande hud, TOSKANI Nutritive Scrub innehålle Rosa Mochata olja, frön och vitamin E som effektivt slätar huden och minskar bristerna för ett friskare och yngre utseende. Denna skrubba gör att huden känns uppdaterad, synligt renare och mjukare med en häls..
Logga in att se priset
Brand: Toskani Cosmetics Model: TKN-00-0114
Purifying Cleanser 200mlTOSKANI Purifying Cleanser är en oljelös gel som rengör varsamt ansiktet och runt ögonen. Denna rengöringsgel eliminerar föroreningar och överskott av talg som blockerar porer och som leder till bildandet av komedoner och finnar i aknebenägen hud. Purifying Cleanser reglerar ..
Logga in att se priset
Brand: Toskani Cosmetics Model: TKN-00-0101
Purifying Scrub Mask200mlTOSKANI Purifying Scrub Mask är en vattenbaserad ansiktsskrubb som rekommenderas för kombination och fet hud. Innehåller Marockansk Lera, den här renande skrubben / masken avlägsnar överflödiga oljor och exfolierar varsamt huden, eliminerar döda celler och renar porer. Huden..
Logga in att se priset