Menu
Your Cart

Saypha Rich 1x1ml

Saypha Rich har skapats av Croma Laboratory och är en gel filler som används för mesoterapi. Den har en hög koncentration av hyaluronsyra 18mg/ml och en hög molekylvikt (3,0 miljoner Dalton) som ger en långvarig effekt på huden. Produkten kan klassas som en skin booster och förbättrar hudens fuktighet samtidigt som linjer och rynkor behandlas.

Saypha Rich är en säker produkt med hög kvalitet och den utmärker sig med hög komfort både för dig som behandlar och för patienten. Denna filler används inte bara i ansiktet utan även för nacke, armar och händer.

Saypha RICH används för:

  • Att reducera fina linjer
  • Korrigera ärrbildning
  • Återfukta huden på djupet

Innehållet i Saypha RICH

Saypha Rich är en injicerbar gel som är framtagen baserat på SMART teknologin. SMART står för Supreme Monophasic Technology and Non-Cross-Linked Technology. Det här en plantbaserad hyaluronsyra som stabiliseras med glycerol.


Användningsområden

Saypha RICH kan användas för behandling av ansiktet och nacken såväl som för dekolletage. Produkten används också för armar och händer och andra områden där det finns fina linjer och ärrbildning. Den injiceras i överhuden med spruta eller hyaluronpenna.


Unika egenskaper och resultat

Unikt för Saypha Rich är det breda användningsområdet och de naturliga ingredienserna som behandlar på ett skonsamt sätt. Resultaten som kan förväntas efter en injektion är kraftigt återfuktande effekt både på hud och läppar och mycket lyster. Huden är märkbart föryngrad.

Andra viktiga effekter är reducerade rynkor och fina linjer som suddas ut. Effekten kan räknas bestå i cirka tre månaders tid efter behandling men det här beror en hel del på patientens förutsättningar och livsstil.

Skriv en recension

Obs: HTML översätts inte.
Dålig Bra