Menu
Your Cart

NUCLEOFILL Strong 1,5ml

NUCLEOFILL Strong 1,5ml
Slut i lager

Nucleofill Strong är synonymt med innovativ bio-teknologi för medicinska estetiska anti-aging behandlingar. När det finns en önskan om att använda fillers utan hyaluronsyra eller ett intresse för att prova något nytt och innovativt är Nucleofill Strong ett intressant val.

När vanliga fillerbehandlingar tycks leda till svullnader och du inte vill tillföra mer av samma filler är det här ett utmärkt intressant alternativ som ger nya möjligheter. Den här behandlingen kommer också att stimulera fiberblastaktivitet men på ett annorlunda sätt.

Den biostimulerande gelen är baserad på naturliga polynucleotider och hög viskositet som skyddar och föryngrar huden. Nucleofill Strong är en anti-aging behandling som är designad för att förbättra hudens elasticitet och för att strama upp. Dessutom kan den fungera i förebyggande syfte mot rynkor.

Metoden som stimulerar huden med hjälp av polynucleotider är kliniskt bevisad. Den hjälper huden till omstrukturering och reparation med en unik trevägsmekanism. Det här leder till en föryngrande effekt som håller i sig länge.


Nucleofill Strong är en innovativ anti-aging behandling som ger tre viktiga effekter

1. Behandlingen verkar lyftande

Med stimulering av receptorer på hudfibroblaster skapas myofibroblaster. Samtidigt kommer produktionen av kollagen av typ 1 och elastin att stimuleras. Detta leder till förtjockning och lyft av huden.

2. Behandlingen har antioxidativ påverkan

Nucleofill verkar också rensande. Den rensar ut fria radikaler och ger en effektiv antioxidativ verkan.

3. Behandlingen återfuktar intensivt

Polynucleotider har en vattenbindande effekt och ger en återfuktande effekt på den intercellulära substansen som är isoosmotisk.


Resultatet är väl återfuktad hud som är fast

Anti-aging Behandlingen kan passa mycket bra för reducering av ärr, sträckmärken och vid mycket torr hud.

För bästa resultat bör behandling med Nucleofill Strong genomföras vid ett eller flera tillfällen med ett behandlingsintervall på 2-4 veckor i enlighet med det som ska behandlas.

Skriv en recension

Obs: HTML översätts inte.
Dålig Bra