Menu
Your Cart

Saypha Volume Plus Lidocaine 1x1ml

Saypha Volume Plus Lidocaine 1x1ml
Saypha Volume Plus Lidocaine 1x1ml
  • Stock: In Stock
  • Brand: Croma
  • Model: 35778
Logga in att se priset

Saypha Volume Plus Lidocaine från Croma gick tidigare under namnet Princess Volume Plus Lidocaine och är en effektiv produkt för estetiska behandlingar. Med denna fillerprodukt är det möjligt att rätta till rynkor och återskapa ansiktets form.

Det här är en produkt som kan användas för en rad olika estetiska ansiktsbehandlingar och den är mycket skonsam med minimal risk för irritation av den känsliga huden i ansiktet.

Saypha Volume Plus Lidocaine används för:

  • Korrigering av djupa rynkor
  • Utjämning av huden i ansiktet
  • Återskapande av ansiktets konturer
  • Återskapande av volym i ansiktet


Innehållet i Saypha Volume Plus Lidocaine

Saypha Volume Plus Lidocaine består av en nedbrytbar och steril gel som kan injiceras. Hyaluronsyran i gelen är naturlig och finns redan naturligt i våra kroppar. Det är det som gör att det är mycket ovanligt med allergiska reaktioner till följd av injektionen.

Gelen är viskoelastisk och det innebär att den går att injicera på ett varsamt sätt utan att huden skadas av det. Produkten består av en koncentration av hyaluronsyra på 25 mg/ml samt 0.03% Lidocaine hydroklorid.


Användningsområden

Saypha Volume Plus Lidocaine är framtagen för att behandla områden i ansiktet som käkbenen och näsan. Produkten är också väl anpassad för att korrigera Marionette-linjer och kan fungera skulpterande för hakpartiet. Dessutom är den ett bra val för att jämna ut i delar av ansiktet som har blivit insjukna och förlorat sin ursprungliga form.


Unika egenskaper och resultat

Unikt för Saypha Volume Plus Lidocaine är att produkten används för injektion i djupdermis och resultatet blir naturligt. En behandling med Saypha Volume Plus Lidocaine ger ett långvarigt resultat med volym och ett föryngrat utseende. Ansiktet får ett mjukt lyft samtidigt som det antar en fyllig och frisk ton. Produkten kan användas tillsammans med andra produkter från samma serie och resultat kommer att bero på patientens unika förutsättningar och livsstil.


Förpackning

1x1ml glas spruta, 2x27G 1/2" thin wall Terumo™

Skriv en recension

Obs: HTML översätts inte.
Dålig Bra