Menu
Your Cart

Saypha Volume Lidocaine 1x1ml

Saypha Volume Lidocaine kallades tidigare för Princess Volume Lidocaine och är en unik produkt framtagen av Croma Laboratory. Det här är en steril gel som är nedbrytbar och skonsam. Den ger ansiktet ett mjukt lyft utan att irritera.

Saypha Volume Lidocaine används för:

 • Behandling av ärr
 • Korrigering av medium till djupa rynkor
 • Föryngrande behandling av huden


  Innehållet i Saypha Volume Lidocaine

  Saypha Volume Lidocaine innehåller en monofasisk gel som är viskoelastisk och isotonisk. Den är väl krosslänkad och homogen och har en hög HA koncentration på 23 mg/ml. Produkten innehåller 0.3% Lidocaine och har även en fosfatbuffert. PH-värdet ligger på 7.1.


  Användningsområden

  Produkten passar mycket bra för behandling av området omkring käkbenen och kinderna. Injektioner kan göras för att få bukt med linjer och rynkor omkring näsa såväl som Marionette linjer. Dessutom kan den här produkten användas för att påverka hakans linje och form.


  Unika egenskaper och resultat

  Tack vare att den här fillerprodukten är så pass koncentrerad och väl krosslänkad är den otroligt innovativ i sin utformning. Det ger mycket fina möjligheter då du till exempel vill behandla måttliga till djupa rynkor.

  Dessutom är det här en produkt som ger en djupgående åter-fuktning som är mycket effektiv. Det får också betydelse för resultatet med hud som ser yngre och friskare ut. Den här produkten ger också fylligare resultat och påverkar ansiktets volym på ett markant sätt.

  Det här är resultat som tillsammans verkar för ett föryngrat återseende utan irritation och med omedelbar effekt. Effekten bör hålla i sig under minst ett halvårstid beroende på förutsättningar hos patienten som behandlas.

  Det går att använda Saypha Volume Lidocaine på ett fristående sätt eller i kombination med andra produkter från samma serie.


  Förpackning

  1 ml glas spruta, 2 x 27G ½" thin-wall TerumoTM needles (CE 0197)

  Skriv en recension

  Obs: HTML översätts inte.
  Dålig Bra