Menu
Your Cart

Princess Threads Barb II trådlyft 21G/90mm

Princess Threads Barb II trådlyft 21G/90mm
Princess Threads Barb II trådlyft 21G/90mm
Princess Threads Barb II trådlyft 21G/90mm
Princess Threads Barb II trådlyft 21G/90mm
Princess Threads Barb II trådlyft 21G/90mm
  • Stock: In Stock
  • Brand: Croma
  • Model: 35867
Logga in att se priset

Bygg och återskapa en look av ungdom med Princess Threads Barb II trådlyft. Med PDO-tråden blir ett synligt men skonsamt lyft möjligt. Helt utan kirurgiska ingrepp. Tråden löses upp i huden helt naturligt och med en vass tunn nål är det möjligt att applicera utan smärta och obehag.

Princess Barb II trådlyft är ett bra val för:

  • Ansiktslyft
  • Kroppsskulptering
  • Behandling av djupa och fina rynkor


Princess Threads Barb II effekt och teknik

Princess Barb II trådarna är gjorda av materialet PDO som är välkänt inom kirurgin där det har använts under 30 års tid. Tråden kommer efter applicering att lösas upp i huden av sig själv. Det här sker på ett effektivt sätt samtidigt som du får en uppstramning och uppbyggande effekt av huden.

Den supertunna nålen minskar risken för blödningar och ger en mycket behaglig behandling. Tråden har kuggar i två riktningar och det är det som möjliggör förnyelse av den vävnad som behandlas. Den uppbyggande effekten är märkbar.


Användningsområden

Princess Barb II trådlyft fungerar väl för skulptering av utvalda områden över hela kroppen. Inte bara i ansiktet. Den här metoden är ett bra val för lite djupare rynkbildning och djupare linjer. Den används gärna för att behandla den mittersta och lägre tredjedelen av ansiktet. Kan också kombineras med andra linjära injektioner för bättre resultat.

Barb II trådlyft kan med fördel väljas för behandling av armar, bröst och nacke såväl som av ptos (hängande hudpartier) i de lägre delarna av ansiktet.


Unika egenskaper och resultat

Princess Barb II trådlyft är unika med sin höga effekt men skonsamma påverkan på behandlingsytan. Trådens form med kuggar i motsatta riktningar ger mycket effektiv behandling både i ansikte och på kroppen. Behandlingen kan användas som enda lyftande behandling eller i kombination med injektioner och andra metoder för att skulptera och jämna ut.


Box of 12

Skriv en recension

Obs: HTML översätts inte.
Dålig Bra