Menu
Your Cart

Princess Threads Barb II Peako trådlyft 19G/40mm

Princess Threads Barb II Peako trådlyft 19G/40mm
Princess Threads Barb II Peako trådlyft 19G/40mm
  • Stock: In Stock
  • Brand: Croma
  • Model: 35878
Logga in att se priset

Princess Barb II Peako trådlyft är en ny innovation med målet att forma näsan på ett skonsamt och effektivt vis. Behandlingen är snabb och effektiv och görs med PDO-tråd som löses upp i huden helt naturligt. Metoden är väl anpassad för behandlingar från näsbryggan till nästippen.

Princess Barb II Peako trådlyft är ett bra val för:

  • Nässkulptering
  • Skonsamma lyft
  • Stark byggande effekt


Princess Threads Barb II Peako effekt och teknik

Princess Barb II Peako har en optimerad sutur för att göra det möjligt att jobba med näsans konturer. Metoden är snabb och inte alls invasiv. Den fungerar istället för ett kirurgiskt ingrepp på ett imponerande sätt.

Den supertunna kanylen ger tjockare och starkare sutur. Detta utan att behandlingen upplevs som obehaglig eller smärtsam. Kanylen har en unik ytbehandling samt L-form vilket gör det smidigare att applicera tråden under huden. Det är dock viktigt att förbereda med punktering av huden med en steril nål inför Barb II Peako behandlingen.


Användningsområden

Barb II Peako är till för behandling av näsan. Med trådlyftet går det att forma om från näsbryggan till nästippen på ett skonsamt och effektivt sätt. Konturer kan förändras och fixeras.


Unika egenskaper och resultat

PDO-tråden som används för att genomföra Princess Barb II Peako trådlyft är av samma slag som har använts inom kirurgin i över 30 års tid. Den kommer att absorberas av huden samtidigt som hudens egen kollagenproduktion stimuleras.

Princess Threads Barb II Peako är ett av de bästa valen då det är näsan som ska formas och behandlas. Särskilt när önskan om ett icke-invasivt ingrepp finns men kraven på goda resultat är höga.

Skriv en recension

Obs: HTML översätts inte.
Dålig Bra