Menu
Your Cart

Princess Threads Barb II Anchor PDO-trådar 18G/70mm

Princess Threads Barb II Anchor PDO-trådar 18G/70mm
Princess Threads Barb II Anchor PDO-trådar 18G/70mm
 • Stock: In Stock
 • Brand: Croma
 • Model: 35875-1
Logga in att se priset

Med Princess Threads Barb II Anchor trådlyft blir det synlig förändring. Hullingarna på tråden har formen av ankare och är gjorda för bästa möjliga lyfteffekt. Dessutom kan behandlingen stimulera en mycket bättre produktion av kollagen för varaktiga resultat. Barb II Anchor är ett bra val för skulptering av både ansikte och kropp.

Princess Barb II Anchor trådlyft är ett bra val för:

 • Lyft av hängande hudpartier
 • Re-positionering av hud
 • Struktur och lyft
 • Åtstramande effekt


Princess Threads Barb II Anchor effekt och teknik

Princess Barb II Anchor trådlyft erbjuder innovativ teknik med PDO-tråd som lyfter hudvävnad på ett varaktigt sätt. Effekten blir märkbar längre än med andra liknande metoder. Detta utan att något kirurgiskt ingrepp blir nödvändigt.

Tråden är kallpressad och tillverkad på ett sätt som gör att den behåller sin styrka. Ankarformen på hullingarna är perfekt för fixering och hud-lyft. Kanylen har en L-form samt en ytbehandling som gör den smidig och smärtfri att använda. Det är dock viktigt att grunda med punktering av huden med en steril nål.


Användningsområden

Princess Threads Barb II Anchor fungerar fint på högre hudvävnader tack vare ankarformen på trådens hullingar. Det här är en metod som kan fungera bra för lyft av mellan och lägre partier av ansiktet.

I kombination med andra behandlingar kan Barb II Anchor också fungera för att lyfta huden på olika delar av kroppen. Metoden är till för att skulptera och lyfta och korrigera hängande hudpartier på mittersta och lägre tredjedelen av ansiktet. Dessutom kan Barb II Anchor trådlyft bli ett bra val för att lyfta områden på halsen under hakan. Den så kallade ”turkey neck”.


Unika egenskaper och resultat

Princess Threads Barb II Anchor är en unik form av trådlyft som med den absorberbara PDO-tråden fungerar på ett skonsamt sätt som inte är invasivt. När produktionen av kollagen stimuleras av fibroblasterna så kommer tråden att försvinna helt naturligt i huden.

Unika egenskaper för Princess Barb II Anchor PDO-trådar

 • Formpressade hullingar utan värmebehandling
 • Två hullingpar efter varandra ger starkare fixering och bredare stimulans
 • Små stödjande hullingar hjälper till att bibehålla hela fixeringskraften tillsammans med större hullingar
 • Trubbig L-formad cannula

Med Barb II Anchor trådlyft återställs hudens elasticitet och det går att skulptera om och lyfta utvalda partier. Resultatet är naturligt och synbart. Dessutom är kanylens handtag ergonomiskt och enkelt att använda för snabb och lätt behandling.


Box of 12

Skriv en recension

Obs: HTML översätts inte.
Dålig Bra