Menu
Your Cart

PQAge Evolution 14 x 3ml

PQAge Evolution 14 x 3ml

Ingen smärta, inga nålar, bara vacker och hälsosam hud! PQAge Evolution är ett icke-invasivt serum för återuppbyggnad av hudvävnad. Det här är ett perfekt val när en smärtfri och snabb behandling efterfrågas. PQAge Evolution kan också kombineras med andra behandlingar för riktigt goda resultat.

Huden föryngras synbart. Rynkor fylls ut, hudens ton och färg jämnas ut och huden får en vacker lyster redan efter en behandling!

PQAge Evolution serum är utformat för att:

Ge lyft med peeling

Återfukta på djupet

Stimulera hudregenerering

Motverka hudbristningar

Detta serum kombinerar fyra olika behandlingar:

1. Kemisk peeling

2. Peptid bio-reparation

3. Botulin-terapi

4. RF-lyft

Behandlingen kan utföras året om, även på sommaren. Den är smärtfri och kräver ingen återhämtningsperiod.

Effekten av PQAge Revolution kan liknas vid PRP resultat. Det här är ett riktigt bra val då det behövs en snabb metod för vacker och hälsosam hud utan biverkningar som kan påverka vardagen på ett negativt sätt.

Innovationen ligger i detta serums förmåga att stimulera dermis och epidermis utan att huden börjar flagna. En inre föryngringsprocess stimuleras och en intensiv regeneration av det djupaste hudlagret sätts igång på ett skonsamt sätt. Huden ser smidigare och yngre ut direkt efter behandlingen.

När är PGAge Evolution ett bra val?

Det här är ett bra val då slapp och fläckig hud ska behandlas. Både för ansiktet och för kroppen. Dessutom kan detta serum användas för att behandla ärr av olika typer som till exempel acne-ärr.

PQAge Evolution kan också ge goda resultat vid behandling av sträckmärken. Serumet är väl anpassat för känslig hur och bör inte resultera i några biverkningar.


Innehåller:

14 x 3ml vialerSkriv en recension

Obs: HTML översätts inte.
Dålig Bra
Tags: pqage , evolution , 3ml